Logo - Paragan Horseboxes test test

Met trots delen wij u mede dat wij per 15-07-2020 dealer zijn van het prachtige paardenwagen merk PARAGAN uit Tsjechië.

OVER PARAGAN:

PARAGAN is een fabrikant van 2-paards vrachtwagens door heel Europa met een traditie van meer dan 30 jaar. Onze prioriteit is niet alleen het behouden van de leidende positie onder grote fabrikanten in Europa, maar ook de verdere ontwikkeling van het bedrijf. De implementatie van ultramoderne technologieën, productinnovatie en continue verbetering van kwalificaties van medewerkers zijn de onderdelen van onze knowhow. Momenteel hebben we meer dan 100 tevreden medewerkers in dienst en huren we constant nieuwe aan.

Onze bovenbouw kenmerkt zich door een uitgekiend ontwerp, een langdurige betrouwbaarheid en een technische kwaliteit. We richten ons op het comfort en het veiligheidstransport van passagiers. We betrekken onze klanten rechtstreeks bij het ontwikkelingsproces van onze producten. Klanten zijn een constante bron van verbetering, innovaties en geweldige ideeën voor ons.

Begin 2016 werd ons bedrijf opgesplitst in twee productiedivisies. De eerste divisie, de groene logo-branding, houdt zich bezig met de productie van bedrijfswagencarrosserieën. De bovenbouw is een flatbed, een bak, koelmachines, diepvriezers en voor bakkers. Ons vlaggenschip is de Eurobox-opbouw, die opvalt in de categorie lichte bedrijfsvoertuigen (3,5 t). De tweede divisie, Paragan Horseboxes, het zwarte logo, produceert de prestigieuze 3,5 ton paardenwagens van topdesign. Paragan paardenwagens zijn de lichtste op de markt en zijn ontworpen om twee paarden en 3 tot 5 personen te vervoeren.

Het merk PARAGAN is al 30 jaar bekend in de wereld; we leveren onze producten aan 20 Europese landen door middel van het Paragan-dealernetwerk, dat voortdurend groeit als gevolg van de toenemende vraag van ons merk.

https://www.paraganhorseboxes.com/en/

p10

VISIE PARAGAN

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van lichte 3,5 ton paardenwagens, die zijn ontworpen voor het vervoer van twee paarden en drie tot vijf personen, inclusief slapen voor maximaal vier personen. Tijdens het productieproces leggen we de nadruk op de veiligheid van paarden en passagiers. Voor het besturen van onze paardenwagens is alleen het rijbewijs B vereist.

Bij het ontwikkelen van onze paardenwagens geven we prioriteit aan de hoogwaardige en ultralichte materialen. Daarom zijn Paragan-paardenwagens de lichtste op de markt en zijn erg populair geworden in Europa. De inspiratie hebben we niet alleen van onze klanten gekregen, maar ook van de Paragan-racestal, die de winnaar is van het 127e Velka Pardubicka-racekampioenschap in Tsjechië, No Time To Lose.

We bieden 4 modellen paardenwagens (Equistar 3, Equistar 3XL, Excelsion 5, Excelsion 5XL) die verschillen in grootte en gebruik. Deze modellen kunnen worden uitgerust met een van de vier gepatenteerde systemen voor de paardenruimtes, afhankelijk van uw wensen voor de paarden (basissysteem, panieksysteem, vrije stand, competitie). Oftewel er zijn meer dan 20 diverse modellen te bestellen. Ten slotte bieden we een breed scala aan handige accessoires, waaronder een optie om uw eigen originele ontwerp te personaliseren. Stel uw eigen paardenwagen samen.

MODELLEN:

Equistar 3

EQUISTAR 3The lightest horsebox on the market

EQUISTAR 3 IS EEN COMPACTE PAARDENWAGEN, ONTWORPEN VOOR EEN SNELLE TRANSPORT VAN TWEE PAARDEN EN DRIE PASSAGIERS. HET IS DE LICHTSTE VERSIE VAN DE PARAGAN PAARDENBOXEN, DIE MEER DAN 1210 KG LAADVERMOGEN HEEFT. ONZE PRIORITEIT IS DE PASSAGIERS EN DE VEILIGHEID VAN DEPAARDEN. EQUISTAR 3 IS OOK POPULAIR GEZIEN DE PRIJS, HANDIGHEID EN DE KORTE LENGTE DIE ZELFS KORTER DAN 6 METER IS. EEN RUIME OPSLAGRUIMTE BOVEN DE CABINE, TOEGANKELIJK VANUIT DE PAARDGEBIED, KAN WORDEN GESLOTEN MET EEN NET OF EEN DEUR. IN DIVERSE INRICHTINGEN EN OPTIES VERKRIJGBAAR. 

2 3EQUISTAR 3

Equistar 3XL

EQUISTAR 3XLLarge and still light

EQUISTAR 3XL IS EEN LANGERE VERSIE VAN DE EQUISTAR 3 PAARDENWAGEN, OMDAT HET OP EEN LANGER PLATFORM IS GEBOUWD L3. HET IS EEN MOOIE PAARDENWAGEN DIE IS ONTWORPEN VOOR SNEL VERVOER VAN TWEE PAARDEN EN DRIE PASSAGIERS. EQUISTAR 3XL IS EEN VAN DE LICHTSTE VERSIES VAN PARAGAN-PAARDEN. EQUISTAR 3XL IS OOK POPULAIR QUA PRIJS EN WENDBAARHEID. DE BERGING BOVEN DE CABINE BIEDT MEER RUIMTE VOOR OPSLAG, DIE MET EEN NET EN / OF EEN DEUR BEVEILIGD KAN WORDEN. ER IS EEN GROTERE RUIMTE, ZADELKAMER EN BREDERE KLEP IN VERGELIJKING MET EQUISTAR 3. IN DIVERSE INRICHTINGEN EN OPTIES VERKRIJGBAAR.

2 3EQUISTAR 3XL

Excelsion 5

EXCELSION 5More space for more fun

EXCELSION 5 IS EEN MEER RUIMERE EN COMFORTABELE VERSIE VAN PARAGAN-PAARDENWAGEN. OOK IN DIT GEVAL IS ONZE PRIORITEIT DE VEILIGHEID VAN PASSAGIERS EN PAARDEN. DEZE PAARDENWAGEN IS ONTWORPEN VOOR TWEE PAARDEN EN TOT VIJF PASSAGIERS. DE ACHTERSTOELEN HEBBEN EEN OPTIE OM TE CONVERTEREN NAAR TWEE STAPELBEDDEN ALS SLAAPPLAATS. EEN ANDERE SLAAPPLAATS VOOR PASSAGIERS IS IN DE TOPSLEEPER BOVENIN DE CABINE. ONDER DE BANK IS EEN GROTE OPBERGRUIMTE, BEREIKBAAR VANUIT DE CABINE EN / OF DE ZIJDEUR VAN BUITEN. IN DIVERSE INRICHTINGEN EN OPTIES VERKRIJGBAAR.

2 5EXCELSION 5

Excelsion 5XL

EXCELSION 5XLThe largest and most spacious of our horseboxes

EXCELSION 5XL IS DE GROOTSTE VARIANT VAN PARAGAN-PAARDENWAGENS. HET IS EEN VERLENGDE VERSIE MET DUBELE CABINE MET VEEL UITSTRALING. DE VEILIGHEID VOOR PASSAGIERS EN PAARDEN IS DE PRIORITEIT NR. 1. DEZE PAARDENBOUW IS ONTWORPEN VOOR TWEE PAARDEN EN EEN GROTERE GROEP TOT VIJF PASSAGIERS. DE ACHTERSTOELEN HEBBEN EEN OPTIE OM TE GEBRUIKEN ALS TWEE STAPELBEDDEN VOOR OVERNACHTINGEN. EEN ANDERE SLAAPPLAATS VOOR PASSAGIERS IS IN DE TOPSLEEPER BOVEN DE CABINE. DE VERWIJDERBARE TAFEL MET DRAAIBARE STOELEN OM TIJD MET JE VRIENDEN DOOR TE HEBBEN EN FAMILIE KAN OPTIONEEL WORDEN TOEGEVOEGD. DE GROTE OPSLAG RUIMTE KAN WORDEN GEVONDEN ONDER DE ACHTERBANK, BEREIKBAAR VANUIT DE CABINE EN / OF DE ZIJDEUR VAN BUITEN. IN DIVERSE INRICHTINGEN EN OPTIES VERKRIJGBAAR.

2 5

FILM:

https://www.youtube.com/watch?v=0rgzS8QWT9s

p1

 

p11

p9

NR_2

NR_1

5_live

p5

 

p7

p14

p12