Wie ben ik?

Mijn naam is Maurice van Vliet. Paardenman in hart en nieren. De paardensport heeft
vanaf jonge leeftijd mijn interesse, zowel de dressuursport maar vooral springen. Ik heb diverse keren mee gedaan aan de Europese kampioenschappen voor Junioren en Young Riders met als hoogtepunt een bronzen medaille in Gijón (2001). Nog steeds ben ik een actieve wedstrijdruiter en daarom wekelijks te vinden op concoursen. Op dit moment vooral met jonge paarden.

Reden van verhuur:

Mijn vrouw huurde regelmatig een paardenwagen bij een bedrijf ver weg. Dat betekende halen en terug brengen wat in mijn ogen veel tijd kostte. In 2016 kocht ik een paardenwagen (B-rijbewijs) voor eigen gebruik én voor verhuur. De interesse voor het huren van de paardenwagen was zo groot dat er in 2017 een tweede bij is gekomen en op dit moment zijn er drie paardenwagens te huur voor de hele Benelux. De wagens kunnen online gereserveerd worden in de realtime kalenders.

Verkoop van paardenwagens met een B-rijbewijs:

Regelmatig kreeg ik de vraag of de te huren wagen ook te koop was. Zo is de verkoop van de wagens begonnen. Mijn specialiteit is de verkoop van gebruikte paardenwagens voor B-rijbewijs ouder dan 5 jaar, omdat dan de BPM eraf is. Deze paardenwagens zijn moeilijk te vinden en daarom ga ik daarvoor naar België, Duitsland en Frankrijk. Ik zoek vooral gerenommeerde merken. Van de verhuur naar verkoop van gebruikte paardenwagens heb ik nog een stap gemaakt, want sinds kort laat ik ook zelf paardenwagens bouwen. Deze paardenwagens worden opgebouwd op gebruikte onderstellen met een compleet nieuw paardencompartiment (eventueel met persoonlijke wensen en uitvoeringen). Gespoten in een willekeurige gangbare kleur. Deze paardenwagens zijn te vinden onder de naam Paardenwagentje.NL | MVV Horsetrucks.

Voor wie?

Mijn paardenwagens zijn voor paardenmensen die een gebruikte, comfortabele en nette paardenwagen zoeken. Paardenwagentje.NL | MVV Horsetrucks heeft al interessante 2-paards vrachtwagens te koop vanaf €10.000. Door het ontbreken van een showroom ben ik in staat om scherpe en marktconforme tarieven aan te bieden. Paardenwagentje.NL | MVV Horsetrucks is RDW erkend en kan het voertuig direct tenaamstellen terwijl u daar op wacht.

U bent van harte welkom,

Met vriendelijke groet, Maurice van Vliet "Directeur/eigenaar"