Wie ben ik?

Mijn naam is Maurice van Vliet, geboren in 1982 te Delft. Paardenman in hart en nieren. De paardensport heeft
vanaf jonge leeftijd mijn interesse, zowel de dressuursport maar vooral het springen. Mijn opa had in de jaren '80 al een manege in 's-Gravenzande -  Manege Noordland. Mijn tante heeft internationaal gesprongen en mijn moeder heeft ook altijd gesprongen. Toen ik 5 jaar was ging ik al in rengalop met mijn shetlander Snoopy over het strand. Ik heb diverse keren mee gedaan aan de Europese kampioenschappen springen voor Junioren en Young Riders met als hoogtepunt een bronzen medaille in Gijón (2001). 

Verkoop van paardenwagens met een B-rijbewijs:

Regelmatig kreeg ik de vraag of de huurwagens ook te koop waren. Zo is de verkoop van de paardenwagens begonnen. Mijn specialiteit is de verkoop van gebruikte paardenwagens voor B-rijbewijs ouder dan 5 jaar, omdat dan de BPM eraf is na 60 maanden. Deze paardenwagens zijn moeilijk te vinden en daarom ga ik daarvoor naar België, Polen, Tsjechië, Engeland, Duitsland en Frankrijk. Ik zoek vooral gerenommeerde merken. Van de verhuur naar de verkoop van gebruikte paardenwagens heb ik nog een stap gemaakt, want wij laten zelf ook paardenwagens bouwen. Deze paardenwagens worden opgebouwd op gebruikte onderstellen met een compleet nieuw paardencompartiment (eventueel met persoonlijke wensen en uitvoeringen). Gespoten in een willekeurige gangbare kleur. Deze paardenwagens zijn te vinden onder de naam Paardenwagentje.NL | MVV Horsetrucks.

Voor wie?

Mijn paardenwagens zijn voor paardenmensen die een gebruikte, comfortabele en nette paardenwagen zoeken. Paardenwagentje.NL | MVV Horsetrucks heeft al interessante 2-paards vrachtwagens te koop vanaf €10.000. Door het ontbreken van een overdekte showroom ben ik in staat om scherpe en marktconforme tarieven aan te bieden. Paardenwagentje.NL | MVV Horsetrucks is RDW erkend en kan het voertuig direct tenaamstellen terwijl u daar op wacht.

Inmiddels verkopen wij een 100tal paardenwagens per jaar en zien we in de verschillende takken van de paardensport onze wagens rijden. Ze vallen op, omdat wij op alle wagens ons MVV logo plaatsen als herkenning.

Tot Slot

Nog steeds ben ik een actieve wedstrijdruiter en daarom wekelijks te vinden op de concoursen. Op dit moment vooral met jonge paarden 4,5,6 jarige. De paarden moeten dagelijks getraind worden op onze stal in Rijsbergen (MVV Sporthorses) en daarom is er een kans dat u mij aantreft in mijn rijbroek tijdens het bezichtigen van de wagens in Zundert aan de Weduwestraat 12. (dus geen standaard verkoper in een duur gestreken kostuum :) )

Ik bekijk de wagens door de ogen van een paard. Hoe gaat het paard erop, hoe staan ze op de paardenauto, wat is handig en wat is niet goed en wat kan er verbeterd worden. In principe zou ik op elke wagen die ik verkoop mijn eigen paarden durven te vervoeren, dat is de intentie van mijn verkopen. Ik geef u graag meer tips, oa. waar u op moet letten bij de aankoop van een paardenwagen.

U bent van harte welkom,

Met vriendelijke groet, Maurice van Vliet  - 06-13840220