Recente aanbiedingen

Home

Een paardenwagen kopen bij Paardenwagentje.NL | MVV Horsetrucks? Steeds meer paardenmensen uit Nederland, België en de rest van Europa weten de weg te vinden naar Paardenwagentje.NL | MVV Horsetrucks. Niet omdat ik zo'n mooie showroom heb, maar wel omdat ik doorlopend altijd hele leuke en mooie gebruikte paardenwagens te koop aanbiedt, die ook nog eens zeer scherp geprijsd zijn conform prijs/kwaliteit. Het kopen van een paardenvrachtwagen bij Paardenwagentje.NL | MVV Horsetrucks is gemakkelijk en zó geregeld, ik ben RDW erkend en kan de wagen hier tenaamstellen. U mag al met uw B-rijbewijs de paardenvrachtwagen besturen. De 2-paards vrachtwagens zijn zeer gebruiksvriendelijk. Snel even naar de dierenarts of naar les, of naar het bos, of een paard ophalen of wegbrengen. 

" ik verkoop gebruiksvriendelijke en zeer comfortabele paardenwagens "

Paardenwagentje.NL | MVV Horsetrucks werkt altijd met kwalitatief goede paardenwagens voor de verkoop en de verhuur, o.a. met bekende merken als TheaulT, Paragan, Roelofsen, Anemone, Horsemobil, VTV, MTM, Barbot, Equitrek, Sodiak, Krismar, Stephex, ATM, Horseboxes, etc.... Het kopen van een paardenvrachtwagen bij paardenwagentje.NL is gemakkelijk en zó geregeld. Vandaag kopen is meestal vandaag ook al rijden. Ik verkoop paardenwagens aan paardenmensen in diverse diciplines, o.a.: Dressuur, springen, tuigpaarden, endurance, drafsport, rensport, mennen, voltige, western en eventing.

Wilt u een paardenauto kopen? U bent van harte welkom. Graag wel even van te voren bellen voor een kijkafspraak in Wernhout (gemeente Zundert). U kunt  bellen om een paardenvervoer te kopen naar: 0031(0)6-13840220 (Maurice van Vliet). Koffie maken we vers klaar voor u!

Een financiering op basis van Lease of een persoonlijke lening kan aangevraagd worden via Paardenwagentje.NL | MVV Horsetrucks.

ONS ADRES IS: Weduwestraat 12, 4884 MV, Wernhout (gemeente Zundert) NL

Let op: Website is actueel, wordt elke dag bijgewerkt. Hou de site in de gaten voor dagelijks nieuwe paardenwagens.

Verkocht onder voorbehoud betekent: wagen is verkocht, maar er is nog geen aanbetaling.

 

 

  • Zundert

    Weduwestraat 12
    4884 MV Zundert
    0031(0)6-13840220